Plog #1 lekker vrijdagje

Vandaag een druk dagje op de planning. Lola wegen bij de GGD, ergens vandaag belt de kinderarts, even naar het stadje en eten bij papa en mama. Ik neem jullie mee in mijn dag en laat hierbij foto’s zien van de vrijdag!


Om 7:15 gaat mijn wekker en heb ik altijd wat opstart problemen… ben niet echt een ochtend mens en slaap ik meestal pas de avond ervoor om 01:00. Ik strompel slapend naar beneden om Lola haar flesje vast klaar te maken.

Je zou denken dat 6 keer melk per dag toch wel een keer je neus uitkomt. Hoppa even in de magnetron en ik ga Lola wakker maken. Ja, ik moet haar helaas wakker maken want als ik dat niet doe zou ze denk ik tot 11:00 doorslapen!

7:30 Wat ligt ze er toch lief bij he? Even over haar buikje kriebelen en dan wordt ze langzaam wakker! Wat kan ze zich toch heerlijk uitrekken.

Zelfs op het aankleedkussen rekt mevrouw zich nog even uitgebreid uit! Snel luiertje verschonen en drinken maar, na een half uurtje is ze klaar en dan even boeren. Ik leg haar nog even terug in bedje en ga zelf weer lekker in bed liggen tv kijken. Lola slaapt niet maar is lekker aan het pruttelen. Misschien valt ze nog in slaap.

10:30 ga ik eruit, even aankleden, make Up doen en opfrissen. Ik kies een outfitje voor Lola uit en de keuze is reuze hoor!

Roze roze of roze? Dan maar roze en een beetje blauw. Ik hou ervan.

11:00 en het is alweer voedingstijd. Als lola alles op heeft ga ik ook maar is ontbijten.

12:40 Lola in haar maxi cosi (waar ze overigens echt een bloed hekel aan heeft) me moeder ophalen en dan door naar de GGD. Ben benieuwd wat die kleine spruit weegt!

3790 gram! Ze groeit als kool. Mogen ook proberen om elke 4 uur te voeden ipv 3 uur. Pff wat zal dat schelen.

13:30 Even snel naar de winkel en terug naar me moeder broodje eten en ja weer een flesje voor Lola. Eerst nog even lekker in de box spelen!

14:45 even snel naar het stadje voor wantjes en mutsje kijken want in Winterberg straks is dat wel nodig

16:30 weer lekker thuis en Lola slaapt nog even door in de maxi cosi. Die laat ik maar even liggen want om 17:00 moet ze alweer eten. Na het eten nog even lekker knuffelen

18:00 tijd om zelf te eten en dat doen we uiteraard bij me ouders! Lekker makkelijk ha ha. Dürum en taco’s it is. Lekker hoor

19:50 mevrouw was aan het brullen en dus even wat eerder de fles. Flesje bij papa op schoot en mama onder een dekentje

20:30 gebakje en een filmpje. Lola is aan het spelen met opa en de vlinder! Papa en mama vermaken zich wel zo

22:00 tijd om te slapen, Lola ligt tussen ons in en valt dan zo heerlijk in slaap tot de volgende voeding om 23:15. Wij gaan ook nog even slapen en bij tanken voor morgen.

Goodnight.

X

L.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s