Positieve test!

Na 4 jaar samen te zijn ga je toch wel nadenken over de toekomst. We woonde toen nog in Landsmeer in een appartementje, pratend over wat de volgende stap zou zijn en hoe zagen we dit voor ons. Ik had voor mezelf al vroeg besloten dat ik op jonge leeftijd kinderen zou willen, dit om de reden dat ik graag wilde dat mijn opa en oma dit nog mee konden maken want die zijn helaas niet de jongste meer! Carlo was eigenlijk ook wel toe aan de volgende stap. Eerst maar eens verhuizen naar een eengezinswoning in Purmerend want in Landsmeer voelde wij ons totaal niet thuis en woonde we gewoon te ver van vrienden en familie. Toen we eenmaal ons droom huisje gevonden hadden, zijn we precies een jaar geleden verhuisd. Na een maand besloten wij samen dat ik zou gaan stoppen met de pil, alles was zo als het moest zijn! Een nieuw huisje en beide een vaste baan (wat ik een must vond voordat we zouden gaan proberen om zwanger te worden). Begin December 2016 begon ik mezelf al anders te voelen, snel vet haar, meer honger en een raar gevoel in me buik. Het zou toch niet al meteen raak zijn? Of zat het gewoon tussen me oren , je bent zo gefixeerd op het zwanger worden dat je elke dingetje voelt wat misschien wel is anders zou kunnen zijn. Ja misschien was ik gewoon een beetje panisch aan het doen.

Uiteindelijk konden we pas eind december een test doen want er moest minimaal 3-4 weken tussen zitten. We leefde echt van dag tot dag tot we die test eindelijk is mochten gaan doen. Ik maakte mezelf steeds gekker en probeerde Carlo ervan te overtuigen dat ik toch echt steeds meer begon te denken dat het wel is zo kon zijn.


31 december 2016.

Hoe bedenk je het maar ja vandaag zouden we de test gaan doen, ik wilde het vooral op die dag doen omdat ik uiteraard niet zou gaan drinken mocht de test wel positief uitkomen. Al hadden we allebei een beetje, ach wel nee het zal toch wel niet zo zijn. Ik besloot maar gelijk in de ochtend de test te doen want ondanks dat we dachten dat het vast niet zo zou zijn waren we beide enorm zenuwachtig en wilde we het maar achter de rug hebben.

Daar ging ik dan, op zo een raar stokje plassen en wachten maar…

2 min!!!! wachten en het leek wel een uur te duren. Na 1 min zagen we al gelijk “zwanger” staan, nee dat kan toch niet zo snel? misschien veranderd het nog? Nee het bleef toch echt staan en er kwam zelfs onder te staan 2-3 weken zwanger!!

Ja, we konden er niet meer omheen. Ik was echt zwanger! Vol ongeloof en blijdschap bleven we naar dat stokje staren. Carlo stond op en bleef maar heen en weer door kamer lopen en ik op de bank met tranen in mijn ogen!Pfoei, dan staat je wereld ineens op ze kop. Intens blij en een enorm spannend gevoel gingen we dan toch maar oud en nieuw vieren bij vrienden van Carlo en het nieuwe jaar geweldig beginnen met het mooiste kado op komst!

Bye

X

L.

P.s. Dat niet drinken op oudejaarsavond valt erg op kan ik je vertellen ha ha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s