Wie, wat en waarom

Jaa, daar zit ik dan. Mijn eerste blog te schrijven. Wie had dat gedacht? Ik in ieder geval niet. Toch heb ik besloten om mijn ervaringen met jullie te delen. Ik zal voornamelijk gaan bloggen overmijn zwangerschap, de bevalling, mijn beleving als kersverse moeder en hoe onze relatie is veranderd na de komst van onze dochter Lola. Ja, er zullen heel wat verhalen voorbij komen. Ook zal ik zo nu en dan een Plog bij gaan houden.

Jullie hebben het net al voorbij zien komen, de naam van onze dochter. Samen met Carlo heb ik een prachtige dochter gekregen op 3 september 2017 en is ze vandaag alweer 6,5 week oud. De tijd vliegt voorbij! Stiekem kan ik dan ook niet wachten tot ze gaat brabbelen en kruipen. Mijn dagen bestaan nu vooral uit voeden, troosten en wassen (Ja, een baby produceert een enorme hoeveelheid aan was) en af en toe probeer ik mezelf ook nog een beetje op te kalefateren om er niet de hele dag als een zwerver bij te lopen met babyspuug overal.. but it’s all worth it!


Carlo en ik zijn inmiddels (even diep nadenken) in december 6 jaar samen. Hoe wij elkaar hebben leren kennen zal ik in een andere blog uitgebreid vertellen, want dat is me het verhaaltje wel hoor…

Als vader doet hij het echt super en blijf ik het elke dag weer zo bijzonder vinden dat wij samen een wondertje op de wereld hebben mogen zetten. Want een kind nemen doe je niet maar mag je van heel veel geluk spreken als het je gegund is om een kindje te mogen krijgen! Tijdens de zwangerschap is dat ons wel even duidelijk gemaakt! Hier kom ik later op terug en vertel ik jullie uitgebreid over mijn ups en downs tijdens mijn zwangerschap.

Voor nu vind ik het wel weer mooi geweest en ga ik snel aan de slag met een nieuwe blog!

Bye

X

L.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s